Aflysning 2021

Park Rock 2021 er aflyst

Genåbningsplanen for Danmark, som blev offentligt gjort onsdag den 24. marts, indeholdt ikke endelig nyt for større forsamlinger som f.eks. musikfestivaler.

Vi er derfor i kapløb med tiden og i respekt for jer publikum, for alle de frivillige hjælpere og for økonomien ser vi os desværre nødsaget til at aflyse Park Rock 2021.

Da vi aflyste sidste år, havde vi ALDRIG troet, at vi skulle komme dertil igen. Men der er simpelthen for mange ubesvarede spørgsmål. Nogle få af dem er:

Hvor mange må forsamles til august?  Vi har allerede solgt 2.000 billetter, men må vi ikke forsamles så mange, kan vi jo ikke gennemføre...

Hvor stort må musikbudgettet være, for at det løber rundt? Der er stor forskel på, om der må være 2000 eller 3000 deltagere. Vi har ikke kunnet lægge et program endnu.

Hvilke restriktioner vil der være, hvis vi må gennemføre på en eller anden måde? Et evt. coronapas vil nok hjælpe en del, men hvad med lyntest, bliver dét et krav, og hvem skal stå for det rent praktisk. Skal der være flere toiletter og evt. håndvaske rundt på pladsen? Skal pladsen deles op og skal der være flere scener?

Mange af disse krav ville måske ændret flere gange undervejs, hvilket vil kræve ny planlægning og evt. flere frivillige.  Alt arbejdet sker i forvejen af frivillige, og der er selvfølgelig grænser for, hvor meget man kan forlange af folk.

Det er Skodborg Idrætsforening, der står bag Park Rock, og igennem alle 14 år vi har afholdt Park Rock, har økonomisk ansvarlighed været afgørende for, hvordan vi har gennemført. Som Styregruppe kan vi ikke se os selv i spejlet og sige, at vi er økonomisk ansvarlige, hvis vi tager chancen.

Vi håber, at alle der har billet endnu engang vil ombytte billetten til 2022, hvor vi føler os helt sikre på, at vi kan gennemføre som de tidligere år med program og billetsalg fra november 2021.

Her på hjemmesiden findes information vedr. ombytning af billetter til 2022 eller hvis i ønsker at få tilbagebetaling for de købte billetter til 2021.

God sommer til jer alle – hilsen Styregruppen.

Behold din billet.

Alle billetter købt til Park Rock 2021, bliver automatisk overført til 2022. Ønsker du derfor at beholde din billet, behøver du ikke foretage dig mere. Du kan bare læne dig tilbage og begynde at glæde dig til næste års mest fantastiske fest! Vælger du at beholde din billet, skal du også have et kæmpe TUSIND TAK, da det er enormt vigtigt for Park Rock.

Refundering

Hvis du ønsker at få refunderet din billet af den ene eller anden årsag, er det selvfølgelig også en mulighed. Du skal dog være opmærksom på, at billetgebyrer ikke bliver refunderet og at refunderingen har en omkostning på 25 kr. pr. billet.

Ønsker du at refundere din billet, skal du logge på din profil på Billetsalg.dk: https://www.billetsalg.dk/Log/ind. Her kan du under ”minProfil” og ”billetter” vælge de billetter, som du vil have refunderet. Du modtager herefter en bekræftelsesmail fra Billetsalg.dk med yderligere information om forventet tilbagebetalingsdato. Billetter kan i dette tilfælde kun tilbagebetales til det kort, der blev brugt ved købet og som er tilknyttet profilen.

Meddelelse om refundering af alle typer af billetter skal ske senest den 23. april 2021 kl. 23:59.
Tilbagebetaling vil ske senest den 21. maj 2021.

Tak til samarbejdspartnere