Aflysning 2020

Park Rock 2020 er aflyst

Det er med blødende hjerte og helt surrealistisk at skrive denne besked, men grundet regeringens indgriben om forsamlingsforbud og at festivaler til og med august skal aflyses, så rammer virkeligheden os desværre og Park Rock bliver ikke afholdt i år.

Vi håbede til det sidste og frygtede det værste og er allerede langt i forberedelserne, men respekterer selvfølgelig fuldt ud, at sikkerheden for vores gæster, frivillige hjælpere, kunsterne og crew kommer i første række.

Vi vil ikke bare savne sammenværet og den gode musik, men også den overskud vi har budgetteret med, som 100% går til Skodborg Idrætsforenings unge mennesker, så de kan nyde godt af gode faciliteter og vi kan holde kontingenterne på et rimelig niveau.

Vi er i samme båd som alle andre musik festivaler, at der tales om en hjælpepakke, men at vi ikke ved hvad den evt. vil indeholder og dermed ikke ved hvordan vi er stillet.

Det er derfor også helt afgørende at vi holder en god og fornuftig dialog med vores leverandører og kunstner og får landet nogle aftaler der sikrer, ikke kun Park Rock, men også hele branchen overlever, så der også fremover vil være en fødekæde i musik festivalbranchen.

Hvis du har billet til Park Rock 2020, kan du enten få pengene tilbage eller vælge at beholde den – hvorefter du automatisk vil få tilsendt en ny billet til Park Rock 2021.

Vælger du at beholde billetten, vil vi blive rigtig glade og det vil sikre os de bedste muligheder for at opbygge næste års Park Rock, som vil blive afholdt som tidligere i weekenden uge 33, som i 2021 hedder lørdag den 21. august.

Ønsker du alternativt at få refunderet prisen på din billet, bedes du sende en mail med emnet ”Refundering” retur@parkrock.dk med angivelse af e-mail og ordrenummer fra din billet/billetter.
Dette skal ske senest den 1. maj 2020.
Billetterne vil blive refunderet jf. de accepterede vilkår, som du kan læse mere om her: https://www.billetsalg.dk/Terms/Conditions
Det refunderede beløb kan forventes tilbageført i løbet af maj måned.
Efter den 1. maj 2020 vil alle tilbageværende billetter blive fornyet til 2021-udgaven og du får automatisk tilsendt nye billetter, når alle detaljer er på plads.

Fysiske billetter købt hos Dagli’Brugsen Skodborg vil kunne ombyttes på en senere dato.
Hold øje med Facebook siden for mere information.

Tusind tak for jeres tålmodighed og støtte, det varmer og giver os mod på fortsætte arbejdet, så vi i stedet i 2021 får den fest vi alle sammen havde set frem til allerede i år.

Hilsen Styregruppen

Tak til samarbejdspartnere